Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

CAPTCHA-kontrol
captcha

Indtast ovenstående kontrol kode

CAPTCHA?

CAPTCHA er et digitaliseringssystem, som fungerer ved brug af et billede af ord med forvreden tekst, som du skal anvende i kontaktformularen for at få kontakt med os. Formålet med CAPTCHA er at skelne computer systemer fra mennesker og nedbringe mængden af SPAM i vores mailboks. Vi takker for forståelsen :-)

Kontakt

UHREVIND
Per Bjerke Hansen
Uhrevej 32B
7330 Brande

Tlf. 2028 4605

Log ind

  • open panel
  • Home
  • Nyheder
  • Jan Svendsen udgiver ny bog: Energi for Evigt

Jan Svendsen udgiver ny bog: Energi for Evigt

 

Energi for EvigtJan Svendsen er nu klar med sidste bind i serien med danskernes historie om brændsel. Energi for evigt runder den enestående serie, der også omfatter Det brune guld, Tørvene triller og Olien længe leve. Det eneste bogværk der skildrer den spændende historie om noget så livsnødvendigt som brændsel.

Du kan læse et uddrag af bogen før du køber den ved at klikke her.

Vi gengiver her teksten fra bogens bagside:
Tænk hvis du skal lade bilen stå om søndagen, skrue ned for varmen i din bolig. Du kan kun bruge strøm på udvalgte tidspunkter og købe energi i en rationeret mængde.
Mange danskere har oplevet kriser, hvor de manglede brændsel, som ellers sammen med mad og drikke dækker menneskehedens mest basale behov.
Oliekrisen i vinteren 1973-74 medfører noget af det sundeste i danskernes historie. Den negative situation vender opfindsomme danskere til noget positivt. Smeden maler en gammel radiator sort, lægger den op på taget, og så har han solvarme. Landmanden forvandler gylle til biogas. Håndværkeren samler skrammel fra skrothandleren, så har han en vindmølle.
Nød lærer frysende folk, hvordan de skaber alternativer til den traditionelle energi fra udlandet. Vi producerer og deler det, vi har. Solen kan vi altid regne med, for den stråler i al sin glans fra himmel til jord, lige så længe mennesker lever, men energi fra solceller koster meget mere end fra kul og olie, så det fører til et valg mellem penge eller klima, afhængighed af andre eller selvforsyning.
Energiforsyning handler om dine ønsker. Vi klarer os selv ved at vælge naturens egen fornybare energi, som reelt omfatter den egentlige energi fra vedvarende og bæredygtigt brændsel – energi for evigt!

Bogen kan fra 20. september købes i enhver boghandel eller lokalt i Kvickly i Brande.

© Copyright 2018 UHREVIND
All Rights Reserved